Èxit en la compareixença del grup de campanya a la comissió d’exteriors del Parlament de Catalunya

El passat divendres 21 de març, el grup de campanya per la promoció de l’establiment d’una Assemblea Parlamentària de Naciones Unides va presentar la campanya a la Comissió d’Afers Exteriors del Parlament de Catalunya.

La compareixença va ser un èxit i va comptar amb la presència de tots els grans grups polítics al Parlament. També van ser presents una delegació de simpatitzants amb la campanya UNPA cosa que va servir per mostrar als diputats l’interès que aquesta campanya genera dins de la societat civil catalana.

El president de l’Associació Projecte per un Governament Democràtic Mundial , Josep Xercavins , i el coordinador de la campanya de la UNPA a l’estat, Joan Marc Simon, van ser els encarregats de resentar als diputats els orígens i la raó de ser de la campanya UNPA . D’altra banda, els ponents van aprofitar l’ocació per presentar una proposta de resolució que serà estudiada pel ple del Parlament.

Tots els grups polítics van mostrar el seu interès en la campanya i hi va haver unanimitat en donar-hi suport. També es van comprometre a fer el possible per a que el Parlament català aprovi la resolució tan aviat com sigui possible.

La resolució proposada es pot trobar aquí .

This entry was posted in Actes and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.